Ο Μάτζικ Τζόνσον αποθέωσε τους Μπακς και τους Σέλτικς για την εντυπωσιακή σειρά που προσέφεραν στο κοινό και έκανε ειδική αναφορά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ευχαριστώντας τον για το γεγονός πως «έπαιζε σαν πραγματικός MVP σε όλα τα παιχνίδια».

Μετά το φινάλε της σειράς που οδήγησε τους Σέλτικς στους τελικούς της Ανατολής, ο θρυλικός Μάτζικ Τζόνσον αποθέωσε τις δύο ομάδες για τις μπασκετικές παραστάσεις που προσέφεραν στους θεατές. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο Αμερικανός Hall of Famer: «Θέλω να ευχαριστήσω τους Μπακς και τους Σέλτικς για το γεγονός πως προσέφεραν στους μπασκετικούς μια εξαιρετική σειρά επτά παιχνιδιών. Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον Γιάννη για το ότι έπαιξε σαν πραγματικός MVP σε όλα τα παιχνίδια της σειράς».

Ο Giannis έδωσε μεγάλες μάχες κι «έγραψε» 25 πόντους, 20 ριμπάουντ και 9 ασίστ στο Game 7, παρ’ όλα αυτά οι Μπακς αποκλείστηκαν από τη συνέχεια των playoffs.

Ο Μάτζικ Τζόνσον είχε αποθεώσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και μετά το ματς με τους Σέλτικς, λέγοντας ότι «το NBA είναι σε καλά χέρια».

Πηγή: gazzetta.gr