Ένα βράδυ το οποίο θα θυμάται για πάντα έζησε την Πέμπτη Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League.

Ο 17χρονος αριστερός εξτρέμ, μέσα σε μόλις λίγες εβδομάδες κατάφερε, όπως αναφέρει το gazzetta.gr να προπονηθεί τόσο με τον Λιονέλ Μέσι, όσο και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Πριν από μερικές εβδομάδες, ο Σκαλόνι τον κάλεσε για τις προπονήσεις της πρώτης ομάδας της Αργεντινής, με τον νεαρό να προπονείται δίπλα στον Μέσι και λίγες εβδομάδες αργότερα ο Ραλφ Ράνγκνικ του έδωσε την ευκαιρία να προπονηθεί με την πρώτη ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δίπλα στον Κριστιάνο.

Το βράδυ της Πέμπτης ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Premier League με τους «κόκκινους διαβόλους» λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης με την Τσέλσι (1-1). Όπως είναι λογικό, η οικογένειά του που ήταν στις εξέδρες σηκώθηκε από τα καρεκλάκια του «Ολντ Τράφορντ» για να χειροκροτήσει τον Γκαρνάτσο, με τον πατέρα του να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Γκαρνάτσο: «Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω πώς αισθάνομαι»

Τα απίστευτα συναισθήματά του περιέγραψε σε ανάρτησή του, μετά το ματς ο 17χρονος Γκαρνάτσο. «Απίστευτη στιγμή το ντεμπούτο μου στα 17 μου με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League στο “Θέατρο των Ονείρων”. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω πώς αισθάνομαι, ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή από όταν ήμουν 4 χρόνων» γράφει στο Instagram.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους στην ομάδα που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία, την οικογένειά μου που είναι πάντα εκεί για εμένα, τους φίλους μου και τους fans για τη συνεχή τους υποστήριξη. Η σκληρή δουλειά συνεχίζεται για να έρθουν κι άλλες βραδιές σαν κι αυτή. Και να θυμάστε παιδιά ότι τα όνειρα γίνονται όντως πραγματικότητα» συγκινεί ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο.