Υποδειγματική κίνηση από την ομάδα του Πολυκάστρου σε τοπικό στο Κιλκίς με αντίπαλο τον Απόλλωνα Ευρωπού, όπου θέλοντας να τηρήσουν το fair play οι παίκτες της, έδωσαν την μπάλα στον αντίπαλο για να σκοράρει.

Το Πολύκαστρο άνοιξε από νωρίς το σκορ, καθώς κατάφερε να βρει δίχτυα στα πρώτα 33 δευτερόλεπτα του αγώνα. Ωστόσο, το γκολ ξεσήκωσε αντιδράσεις τόσο από την κερκίδα όσο κι από τους παίκτες του Απόλλωνα Ευρωπού. Κι αυτό διότι την ώρα που η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα, υπήρξε πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο παίκτης του Πολυκάστρου, με τον γκολκίπερ του Απόλλωνα να βρίσκεται από πάνω του. Γεγονός που δεν έγινε αντιληπτό από τον σκόρερ, ο οποίος έβαλε σε ρόλο οδηγού την ομάδα του.

Για μερικά λεπτά υπήρξε αναστάτωση, με τους παίκτες του Απόλλωνα να ζητάνε εξηγήσεις και να διαμαρτύρονται στον ρέφερι για τη φάση. Τελικά, το Πολύκαστρο προχώρησε σε μία αξιέπαινη κίνηση κι άφησε τους γηπεδούχους να σκοράρουν, χωρίς καμία απολύτως ενόχληση.

Τελικά, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 σε κανονική διάρκεια και παράταση και στο τέλος ο Απόλλων Ευρωπού κατάφερε να επικρατήσει με 4-3 στα πέναλτι, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό των πλέι οφ, όπου θα αντιμετωπίσουν με μειονέκτημα έδρας τον πρωτοπόρο της κανονικής περιόδου, ΠΑΟΚ Κρηστώνης, με τον πρωταθλητή να παίρνει το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική.

Το εντυπωσιακότερο όμως όλων είναι ότι τα επτά σερί χαμένα πέναλτι στο ματς του Ευρωπού με το Πολύκαστρο, αποτελεί επίδοση ενδεχομένως… ρεκόρ για διαδικασία πέναλτι, μετά από έξι σερί πρώτα εύστοχα.

Πηγή: gazzetta.gr