Η κανονική περίοδος στην Euroleague έχει μπει στην τελική ευθεία και η εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ φιλοξενεί την Μανωλίνα Κωνσταντίνου η οποία έφτασε στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ με το Κύπελλο που κέρδισε η ομάδα της.

Η βολεϊμπολίστρια του Παναθηναϊκού δηλώνει αισιόδοξη για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την Μπάγερν στο ΟΑΚΑ (Τρίτη 22/03, στις 21:00) καθώς όπως σημειώνει ο «εξάστερος» έχει «χτιστεί» τόσα χρόνια για να αντιμετωπίζει δύσκολες καταστάσεις, να ξεπερνάει τον εαυτό του και να αντιδράει.

Δηλώνει πως ο Ολυμπιακός θέλει να εξασφαλίσει το αβαντάζ έδρας στα play off της Euroleague και γι’ αυτό χρειάζεται τη νίκη στο εκτός έδρας ματς με τη Μονακό (Τετάρτη, 23/03, στις 22:00).

Η 29χρονη διεθνής παίκτρια βόλεϊ μιλά ακόμα για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Παναθηναϊκό και τον επόμενο στόχο των «πρασίνων» που είναι το Πρωτάθλημα.

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.