Σε μια σεζόν που τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά, είτε σε ατομικό είτε σε ομαδικό επίπεδο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποδεικνύει ότι μπορεί ακόμη να κάνει τη διαφορά. Και αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει πλέον και η Τότεναμ, η οποία ηττήθηκε με 3-2 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξαιτίας του πρώτου χατ-τρικ του Πορτογάλου στην Premier League έπειτα από 14 χρόνια, διατηρώντας ζωντανή την ομάδα του στη μάχη της εξόδου στο Champions League.

Ο Ρονάλντο έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του, αφού στο 12′, μετά το τακουνάκι του Φρεντ, άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής, το οποίο δεν μπορούσε να αποκρούσει ο Γιορίς. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν όμως και στο 33′ κέρδισαν πέναλτι για χέρι του Τέγιες, με τον Κέιν να εκτελεί και να ισοφαρίζει (1-1).

Αυτό, όμως, μάλλον… δεν άρεσε στον Ρονάλντο, ο οποίος αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και τρία λεπτά μετά, στο 38′, έγραψε το 2-1 από κοντά μετά το γύρισμα του Σάντσο. Η Γιουνάιτεντ είχε και πάλι το προβάδισμα και το κρατούσε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, αφού η Τότεναμ δεν ήταν καλή, αλλά παρ’ όλα αυτά έμπλεξε στο 72′, όταν ο Μαγκουάιρ με αυτογκόλ έκανε το 2-2.

Ο CR7 ήταν ξανά εκεί, όμως, για να δώσει τη λύση, κάνοντας το 3-2 στο 82′ με κεφαλιά μετά το κόρνερ του Τέγιες και δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του Μάντσεστερ, η οποία είναι μεν στην 4η θέση και στο +2 από την Άρσεναλ αλλά οι Λονδρέζοι έχουν… τέσσερα παιχνίδια λιγότερα!