«Χτύπημα» δέχθηκαν οι ελπίδες της Γιουβέντους για να εδραιώσει τη θέση της στην πρώτη 4άδα της Serie A. Η «Βέκια Σινιόρα» έμεινε στο 1-1 με την Τορίνο στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης στο «Allianz Stadium».

Με το βαθμό που πήρε παραμένει στην 4η θέση με 47 βαθμούς έπειτα από 26 αγωνιστικές, αλλά η Αταλάντα, αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, βρίσκεται πίσω της με 44.

Οι «μπιανκονέρι» ήταν άτυχοι. Οι αναποδιές, δε, άρχισαν πριν από την έναρξη του ντέρμπι όταν τραυματίστηκε ο Ντανιέλε Ρουγκάνι στην προθέρμανση. Αντιμετωπίζοντας ήδη απουσίες στο κέντρο της άμυνας αναγκάστηκε να παίξει με τον αριστερό μπακ Άλεξ Σάντρο στο πλάι του Ματάις ντε Λιχτ, καθώς έλειπαν τόσο ο Τζόρτζο Κιελίνι όσο και ο Λεονάρντο Μπονούτσι.

Ο Ολλανδός ήταν εκείνος που της έδωσε το προβάδισμα στο 13ο λεπτό. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Χουάν Κουαδράδο πήρε κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είχε τον έλεγχο, αλλά δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες.

Αυτό έδωσε… πάτημα στην «Τόρο» να ανεβάσει την απόδοσή της προς το τέλος του α’ μέρους. Η άμυνα της Γιουβέντους δέχθηκε νέο πλήγμα καθώς ο Πελεγκρίνι αποχώρησε τραυματίας και τη θέση του πήρε ο Ματία Ντε Σίλιο. Σταδιακά, οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να παίρνουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να απειλούν. Στο 50′ ο Μαντραγκόρα δοκίμασε τον Στσέζνι και 13 λεπτά μετά ο Αντρέα Μπελότι με σουτ έγραψε το 1-1. Μάλιστα, η «γκρανάτα» είχε καλές στιγμές για να φτάσει και σε δεύτερο γκολ.

Η Γιουβέντους επιχείρησε να αντιδράσει, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ανακάτεψε την τράπουλα με τις αλλαγές που έκανε, βγάζοντας μέχρι και τον Ντούσαν Βλάχοβιτς που πέρασε ουσιαστικά απαρατήρητος, αλλά η προσπάθειά της δεν απέδωσε καρπούς με την Τορίνο να παίρνει την ισοπαλία σχετικά άνετα.

Τώρα, η «Βέκια Σινιόρα» στρέφει την προσοχή της στο ματς με τη Βιγιαρεάλ για τους «16» του Champions League.