Η σεζόν άρχισε άσχημα για την ΑΕΚ και τα πράγματα δεν έχουν βελτιωθεί παρά την αλλαγή προπονητή, όπως δείχνει και η βαθμολογία. Η εκτός έδρας ήττα από τον Άρη έχει ως συνέπεια η Ένωση να βρίσκεται στην 3η θέση και στο -14 από την κορυφή, αριθμοί που συνιστούν αποτυχία, όπως είπε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης στους παίκτες της ομάδας, αναλαμβάνοντας το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης.

Ο διοικητικός ηγέτης των κιτρινόμαυρων βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και μίλησε στους παίκτες, κάνοντας λόγο για αποτυχία. Μια αποτυχία, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας, όπως είπε, χρεώνεται στον ίδιο.

«Τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχω εγώ, μετά εσείς και μετά όλοι οι υπόλοιποι. Πιστεύω ότι έχουμε το καλύτερο ρόστερ των δέκα τελευταίων χρόνων, και το καλύτερο αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, ανεξάρτητα από το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε. Και αυτό δείχνει το μέγεθος της αποτυχίας. Γιατί αυτή είναι η αλήθεια, ότι δυστυχώς αποτύχαμε και εφέτος. Είμαστε όλοι τόσο στεναχωρημένοι και εμείς και ο κόσμος που δεν μπορούμε να βγούμε από τα σπίτια μας», είπε αρχικά ο Μελισσανίδης και συνέχισε.

«Στο χέρι σας είναι, όμως, να αντιδράσετε και να το γυρίσετε. Μπορούμε να πάρουμε το Κύπελλο. Αρκεί να το πιστέψετε. Εχουμε υποχρέωση να δώσουμε λίγη χαρά στον κόσμο μας που δικαίως είναι πικραμένος. Θα ήθελα να βρίσκομαι πιο πολύ κοντά σας αλλά δυστυχώς τον περισσότερο χρόνο μου τον αφιερώνω στην ολοκλήρωση του γηπέδου μας. Περιμένω από εσάς άμεση αντίδραση».