Η Αταλάντα θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό σε λίγες εβδομάδες στο Europa League και προετοιμάζεται για την επανέναρξη της Serie A, με το κλίμα γενικά να είναι ευχάριστο στους παίκτες της. Κάτι που φά νκε και από την ανάρτηση που έκανε ο τερματοφύλακας Χουάν Μούσο θέλοντας να αποθεώσει τη σύντροφό του αλλά τελικά… αποθεώθηκε ο ίδιος επειδή έβγαλε τη φωτογραφία ολόγυμνος και δεν πρόσεξε τον καθρέφτη που υπάρχει και ο οποίος τον πρόδωσε.

Ο Αργεντίνος πορτιέρε των μπεργκαμάσκι επέστρεψε σπίτι του και βρήκε μια έκπληξη από την αγαπημένη του, Άνα Αριάουντο. Συγκεκριμένα, η σύντροφος του τερματοφύλακα της Αταλάντα είχε στολίσει την κρεβατοκάμαρά τους με μπαλόνια στο σχήμα καρδιάς.

Ο Μούσο, λοιπόν, ενθουσιάστηκε από αυτό και έβγαλε φωτογραφία την κρεβατοκάμαρα ανεβάζοντάς την στα social media. Αυτό που δεν πρόσεξε όμως, όπως προαναφέρθηκε, ήταν ότι ο ίδιο φαινόταν μέσω του καθρέφτη, με αποτέλεσμα να γίνει viral. Αμέσως μόλις το αντιλήφθηκε, φυσικά, κατέβασε τη φωτογραφία και έβαλε άλλη, με τον ίδιο ντυμένο. Η ζημιά, όμως, είχε ήδη γίνει και η φωτογραφία με τον γυμνό τερματοφύλακα της Αταλάντα είναι παντού στα social media.