Η πλήρης ανακαίνιση του Σαντιάγκο Μπερναμπέου ήταν κάτι που επιθυμούσε διακαώς ο Φλορεντίνο Πέρεθ, αφού στόχος του ήταν και είναι να αυξηθούν τα έσοδα της Ρεάλ Μαδρίτης από το γήπεδό της. Στόχος που θα επιτευχθεί και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, αν πιστέψουμε το ρεπορτάζ ισπανικού οικονομικού Μέσου για τις συζητήσεις που γίνεται με εταιρεία από τις ΗΠΑ και την καταρχήν συμφωνία που φέρεται να έχει επιτευχθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Οι Μαδριλένοι έδωσαν κάτι… εκατοντάδες εκατ. ευρώ για να ανακαινίσουν το γήπεδό τους και τώρα έρχεται η ώρα που όχι μόνο θα πάρουν τα λεφτά τους πίσω αλλά θα έχουν και κέρδος. Πολύ μεγάλο κέρδος, σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Vozpopouli», ισπανικό Μέσο που ειδικεύεται στο οικονομικό ρεπορτάζ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμά του, η Ρεάλ είναι σε συζητήσεις με την αμερικανική εταιρεία Legends, στην οποία ανήκει και το 20% των μετοχών των Σαν Αντόνιο Σπερς. Αυτές οι συζητήσεις, λέει το «Vozpopouli», αφορούν στην παραχώρηση του 20% των δικαιωμάτων του Σαντιάγκο Μπερναμπέου για τα επόμενα 25 χρόνια.

Πανηγυρισμοί για τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης

Το ρεπορτάζ κάνει λόγο για καταρχήν συμφωνία, η οποία προβλέπει ότι οι Αμερικάνοι θα αναλάβουν στο 100% το μέρκετινγκ του γηπέδου καθώς και τις μη αθλητικές εκδηλώσεις που θα διεξάγονται τόσο εντός του γηπέδου όσο και στον περιβάλλοντα χώρο. Και για να τα κάνει όλα αυτά η Legends, θα δίνει στη Ρεάλ ετησίως -για τα επόμενα 25 χρόνια- ένα ποσό που θα φτάνει στα 400-440 εκατ. ευρώ!

Αν επιβεβαιωθούν όλα αυτά, θα πρόκειται πραγματικά για ένα εκπληκτικό deal για τους Μαδριλένους, τα ετήσια έσοδα των οποίων από το γήπεδο έφταναν στα 150 εκατ. ευρώ προ πανδημίας.