Πριν την έναρξη του αγώνα ο Ιωνικός ήταν στο +3 από τη Λαμία, αλλά μετά τη λήξη οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες, αφού η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο και τελικά πήρε τους τρεις βαθμούς με το τελικό 2-1. Ντεμπούτο με γκολ για τον Μπανγκουρά, ο Άοσμαν πέτυχε το γκολ της τιμής για τους Νικαιώτες.

Από τα πρώτα λεπτά οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τελικά δεν άργησαν να πάρουν και το προβάδισμα, αφού στο 11′ ο Ρόμανιτς επέμεινε μετά την κόντρα στον Τσιγκρίνσκι και με το δεύτερο σουτ εντός περιοχής νίκησε τον Χουτεσιώτη και έκανε το 1-0.

Γκολ στο οποίο θα μπορούσαν να απαντήσουν άμεσα οι φιλοξενούμενοι, αν οι Άοσμαν και Λένις είχαν συννενοηθεί καλύτερα στο 13ο λεπτό. Γενικά ο Ιωνικός πήρε σταδιακά τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, στο 47′ συγκεκριμένα, το κατάφερε με το σουτ του Κάνιας που έφυγε άουτ, για να ακολουθήσει στο 53′ η ευκαιρία των γηπεδούχων με το πλασέ του Μπεχαράνο που έφυγε ακριβώς δίπλα από το δοκάρι.

Η Λαμία ήθελε το δεύτερο γκολ που θα της έδινε ξεκάθαρο προβάδισμα για τη νίκη και στο 64′ λίγο έλειψε να το βρει μέσω αυτογκόλ, όταν ο Σάντσες γύρισε τη μπάλα στον Χουτεσιώτη χωρίς να τσεκάρει όμως σε ποια θέση ήταν ο τερματοφύλακας, για να κριθούν τελικά τα πάντα στο 84′.

Στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, στο ντεμπούτο του, ο Μπανγκουρά με πλασέ στην αντεπίθεση έγραψε το 2-0 και έδωσε τους τρεις βαθμούς στους γηπεδούχους, αφού το μόνο που κατάφερε ο Ιωνικός ήταν να μειώσει σε 2-1 στο 90′ με πλασέ του Άοσμαν.

Λαμία: Σαράνοφ, Προβυδάκης, Τζανετόπουλος, Γκόλεμιτς, Σαραμαντάς, Μπεχαράνο (84′ Μπανγκουρά), Νούνιες, Καραμάνος (46′ Τζανδάρης), Τάιρον (74′ Αντέτζο), Ρόμανιτς, Αραμπούλι (74′ Τσούκαλος).

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Βαλεριάνος, Ρομαό (70′ Μάντζης), Κάνιας, Λένις, Άοσμαν, Καμπράλ (70′ Ματσούκας), Τουράμ.