Ο Μάριο Ζαρντέλ, ο Βραζιλιάνος στράικερ που κατέκτησε δύο φορές το Χρυσό Παπούτσι για τον καλύτερο σκόρερ στην Ευρώπη (1998-99 και 2001-02) φορώντας τις φανέλες της Πόρτο και της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, είναι ένας από τους 13 συμμετέχοντες στο Big Brother των διάσημων στην Πορτογαλία.

Γνωστός στην Ελλάδα κυρίως μέσα από τη «μονομαχία» του με τον Νίκο Μαχλά για το βραβείο, αλλά και τους ευρωπαϊκούς αγώνες των ελληνικών ομάδων, αποφάσισε να κάνει αυτό το βήμα στη ζωή του τώρα που έχει ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπισε τα προηγούμενα χρόνια με τα ναρκωτικά. «Η ζωή μου έχει αλλάξει ολοκληρωτικά και αν δεν ήμουν σε καλή κατάσταση δεν θα έπαιρνα μέρος. Μου είπαν να μην έρθω, αλλά είμαι ένας νικητής και νιώθω καλά. Ήθελα να ζήσω αυτή την εμπειρία», τόνισε. Μάλιστα, ζήτησε και τη συμπαράσταση των Βραζιλιάνων, να δουν το reality show και να τον υποστηρίξουν.

Το Big Brother των διάσημων στην Πορτογαλία, δε, έχει ιδιαίτερο ποδοσφαιρικό… χρώμα. Συμμετέχει και ο Μπρούνο ντε Καρβάλιο, πρώην πρόεδρος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο οποίος έχει βρεθεί στη δίνη σκανδάλων. Μάλιστα, από την αρχή κιόλας άρχισε τα αστεία ποδοσφαιρικού χαρακτήρα καθώς μιμήθηκε τον πρώην προπονητή της Μπενφίκα, Ζορζ Ζεσούς. Επίσης συμμετέχει και η Ζασιάρα Ντίας, η πρώην σύζυγος του άλλοτε άσου της Πόρτο, της Μπαρτσελόνα και της Τσέλσι και φυσικά της Εθνικής Πορτογαλίας, Ντέκο.