Τις τελευταίες ημέρες οργιάζει η φημολογία σχετικά με τους μεταγραφικούς στόχους που έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μέσα στα πολλά σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας ήταν κι ένα που ήθελε τον σύλλογο να τάζει στον Ραλφ Ράνγκνικ, τον νέο υπηρεσιακό προπονητή της ομάδας, μπόνους 10 εκατομμυρίων λιρών σε περίπτωση που έπειθε τον Έρλινγκ Χάαλαντ της Ντόρτμουντ να πάει στο «Ολντ Τράφορντ».

Ερωτώμενος επ’ αυτού στην παρουσίασή του ο 63χρονος Γερμανός τεχνικός έδειξε τη χιουμοριστική πλευρά του. Άρχισε να ξεφυλλίζει το συμβόλαιο που είχε μπροστά του και είπε: «δέκα εκατομμύρια για τον Έρλινγκ Χάαλαντ, δέκα εκατομμύρια για τον Κιλιάν Μπαπέ, δέκα εκατομμύρια για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, δέκα εκατομμύρια για τον Γιόσουα Κίμιχ…». Συνέχισε λέγοντας: «Φυσικά κι όλα αυτά είναι ανοησίες. Δεν υπάρχουν τέτοιες ρήτρες στο συμβόλαιό μου». Ο Ραλφ Ράνγκνικ θα παραμείνει στη θέση του υπηρεσιακού προπονητή ως το τέλος της σεζόν και έπειτα θα αναλάβει ρόλο συμβούλου για τα επόμενα δύο χρόνια. Βέβαια, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει σ’ αυτό το πόστο που βρίσκεται τώρα.

Παράλληλα, ανέφερε πως δεν έχει μιλήσει για μεταγραφές με τη διοίκηση του κλαμπ μιας και επί του παρόντος η προτεραιότητά του είναι να δει από κοντά και να αξιολογήσει το υλικό που έχει στη διάθεσή του. Σίγουρα, στα άμεσα πλάνα του δεν βρίσκεται και η ενίσχυση της επίθεσης. «Έχουμε τόσο πολλούς καλούς επιθετικούς. Οπότε δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για άλλους επιθετικούς», σημείωσε. Επίσης αποκάλυψε πως δεν θεωρεί ότι στο χειμερινό μεταγραφικό «παράθυρο» μπορούν να γίνουν προσθήκες που μπορούν να αλλάξουν δραστικά την πορεία μιας ομάδας.

Ο Γερμανός κόουτς θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Κυριακή (5/12) όταν οι «κόκκινοι διάβολοι» υποδεχθούν την Κρίσταλ Πάλας για την Premier League.