Μπορεί η Τσέλσι να ήταν το φαβορί κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φύγουν από το Λοδνίνο με βαθμό, αν και θα προτιμούσαν το τρίποντο από τη στιγμή που προηγήθηκαν. Ο Ζορζίνιο με πέναλτι, όμως, ισοφάρισε για τους γηπεδούχους, οι οποίοι παραμένουν στην κορυφή της Premier League αλλά με τις Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ να έχουν πλησιάσει στο -1 και στο -2, αντίστοιχα.

Η αναμέτρηση είχε έκπληξη πριν καν την έναρξή της, αφού ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ήταν στην αρχική 11άδα της Γιουνάιτεντ. Επιλογή, πάντως, που δεν στοίχισε στην ομάδα του, η οποία έβγαλε το ημίχρονο στο 0-0 και νωρίς στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 50′ άνοιξε το σκορ με το πλασέ του Σάντσο στο τετ α τετ, μετά το λάθος του Ζορζίνιο.

Ο διεθνής Ιταλός χαφ της Τσέλσι, όμως, εξιλεώθηκε γι’ αυτό στο 69′, όταν εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που πήρε η ομάδα του μετά την ανατροπή του Τιάγκο Σίλβα, γράφοντας το 1-1. Σκορ που έμεινε ως το τέλος, με την ομάδα του Μάντσεστερ να ξεκινάει με θετικό αποτέλεσμα τη μετά Σόλσκιερ εποχή και τις Σίτι και Λίβερπουλ να χαμογελούν επειδή μείωσαν τη διαφορά από την κορυφή.