Το τέλος του γάμου του πρώην ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης, Ίκερ Κασίγιας, με τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Σάρα Καρμπονέρο, ακόμη δεν το έχουν χωνέψει στην Ισπανία. Έτσι, όπου σταθεί κι ο όπου βρεθεί εκείνος ή εκείνη πάντοτε γίνεται μια ερώτηση για τη σχέση τους. Οι φήμες, στο μεταξύ, για το άλλοτε «πρώτο ζευγάρι» της χώρας κυμαίνονται από το ότι είναι τσακωμένοι, στο ότι εκείνος είναι ακόμη ερωτευμένος μαζί της ως το ότι ετοιμάζονται για επανασύνδεση.

Κι επειδή ο Ίκερ Κασίγιας με τη Σάρα Καρμπονέρο «πουλάνε», υπάρχει και η αναζήτηση λεπτομερειών για το τί μπορεί να τους οδήγησε στο χωρισμό ιδίως από τη στιγμή που αμφότεροι αντιμετώπισαν και ξεπέρασαν σημαντικά προβλήματα υγείας. Προκειμένου να ρίξει… φως στο μυστήριο κλήθηκε σε πλατό τηλεοπτικής εκπομπής μια πρώην του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και νυν συμβούλου του ιδρύματος της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Είχαμε σχέση από το 2002 και παραμείναμε φίλοι για πολλά χρόνια. Όλα τέλειωσαν το 2008», είπε η Ρουθ Σανθ και συνέχισε: «Είναι πολύ καχύποπτος άνθρωπος και ορισμένες φορές η συμπεριφορά του μπορεί να γίνει πολύ παράξενη. Για παράδειγμα τον εκνεύριζε πολύ ο θυρωρός μου και ήθελε να τον αποφεύγει πάση θυσία». Οι κατηγορίες δεν σταμάτησαν εκεί. «Είναι ψεύτης και εγωιστής, αλλά και τσιγκούνης. Δεν μου έκανε ποτέ ούτε ένα δώρο. Με έπαιρνε τηλέφωνο, δε, όλες τις ώρες. Ακόμη κι αν είχε άλλη σχέση. Μου έλεγε για τους τσακωμούς του με τις άλλες γυναίκες της ζωής του. Εγώ, όμως, δεν ήθελα να δω την αλήθεια γιατί ήμουν ερωτευμένη μαζί του».

Βέβαια, όλα αυτά δεν είναι η πρώτη φορά που τα λέει. Τα έχει αναφέρει κι άλλες φορές κατά το παρελθόν ακόμη πριν από το χωρισμό του Ίκερ Κασίγιας με την Σάρα Καρμπονέρο. Ο 40χρονος, Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Εθνική Ισπανίας το 2010, πάντως, προσπαθεί να κρατάει χαμηλό προφίλ εδώ και καιρό και αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας. Απλά σχολιάζει τις φωτογραφίες της Σάρα Καρμπονέρο, μητέρας των δύο παιδιών τους, στο Instagram.