Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς άφησε νωρίς την ομάδα του με δέκα δεχόμενος μια αμφισβητούμενη κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Όσκαρ στον επαναληπτικό των «16» του Champions League με την Τσέλσι, ωστόσο η Παρί πήρε την πρόκριση στην παράταση με το 2-2 και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα.

Ο Σουηδός σταρ πάντως κατακεραύνωσε το διαιτητή, αλλά και τους αντιπάλους του για τη συμπεριφορά τους. «Δεν ξέρω αν πρέπει να νευριάσω ή να αρχίσω να γελάω. Όταν είδα την κόκκινη κάρτα σκέφτηκα πως ο τύπος δεν ξέρει τι κάνει ή είδε κάτι άλλο. Αυτό όμως δεν ήταν το χειρότερο. Το χειρότερο ήταν ότι όταν δέχτηκα την κόκκινη κάρτα όλοι οι παίκτες της Τσέλσι ήρθαν τριγύρω και ένιωσα σα να είχα 11 μωρά γύρω μου», ανέφερε.

Για τη φάση που αποβλήθηκε ο «Ίμπρα» σχολίασε: «Δεν ξέρω αν έκανε θέατρο ή τον χτύπησα. Δεν έχει σημασία πια. Καταφέραμε να προκριθούμε και αυτό είναι που μετρά. Ήταν μια φανταστική εμφάνιση, γιατί παίζαμε με έναν παίκτη λιγότερο για τόση ώρα. Δεν είναι εύκολο αυτό απέναντι σε μια ομάδα σαν την Τσέλσι. Δείξαμε ποιότητα και μεγάλη καρδιά».

Όσο για το μέλλον; «Αν δεις τους παίκτες που έχουμε και τα αποτελέσματα που έχουμε φέρει, βάζουμε περισσότερη πίεση πάνω μας και στην ομάδα. Ήταν μια πολύ σημαντική πρόκριση. Είμαστε η μόνη ομάδα που συνεχίζει και στις τέσσερις διοργανώσεις. Χαιρόμαστε που είμαστε στα προημιτελικά και περιμένουμε την κλήρωση. Όλα είναι πιθανά», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr