Ήταν ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να προσφέρει θέαμα, αφού οι δύο ομάδες είναι καλές με τη μπάλα στην κατοχή τους. Τελικά, όμως, ήταν ένα παιχνίδι που διακόπηκε για αρκετή ώρα στο πρώτο ημίχρονο αφού έγιναν επεισόδια τόσο στις εξέδρες όσο και στον αγωνιστικό χώρο. Όταν, όμως, ξανάρχισε, ο Άρης ήταν πιο ουσιαστικός και κατάφερε να νικήσει τον Βόλο με 2-1, χάρη στα γκολ των Εντιαγέ και Γκαρσία, παίρνοντας ένα τρίποντο που τον φέρνει πιο κοντά στην 5άδα.

Το παιχνίδι άρχισε με τους γηπεδούχους να έχουν μεγάλη ευκαιρία στο 5′ με τον Φαν Βέερτ που απέφυγε και τον Κουέστα και πλάσαρε, αλλά ο Φαμπιάνο πρόλαβε να απομακρύνει τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή. Ακολούθησε ένα άστοχο σουτ του Εντιαγέ και εκεί που όλα κυλούσαν μια χαρά, με τις δύο ομάδες να έχουν δώσει καλό ρυθμό στο ματς, ήρθε η διακοπή λόγω των επεισοδίων στις εξέδρες και η ένταση ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.

Όταν το παιχνίδι, μετά από αρκετή ώρα, άρχισε ξανά, ήρθε και η τιμωρία για όσα έγιναν ανάμεσα στους παίκτες… Αποβολή για τους Γκρίλο και Μπερτόγλιο, με τις δύο ομάδες να μένουν με 10, αποβολή και για τον Μπαριέντος που ήταν αναπληρωματικός για τον Βόλο. Όπως και να έχει, σημασία έχει ότι ο αγώνας ξανάρχισε και είχε αμέσως φάσεις.

Ο Άρης έγινε επικίνδυνος με Γκαρσία και Μαντσίνι, ο Βόλος είχε δοκάρι με τον Φαν Βέερτ στο 34′ και στο επόμενο λεπτό οι κίτρινοι άνοιξαν το σκορ με το πλασέ του Εντιαγέ εντός περιοχής (0-1), μετά τη συνεργασία με τον Γκαρσία.

Δύο γκολ με την επανέναρξη και νίκη για Άρη

Οι Θεσσαλοί προσπάθησαν να ισοφαρίσουν πριν το τέλος του πρώτου μέρους, δεν το κατάφεραν και με την έναρξη του δεύτερου οι κίτρινοι έκαναν το 0-2! Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου πρέσαραν ψηλά και ο Γκαρσία έκλεψε από τον Ρινέρ και βγήκε τετ α τετ, πλασάροντας σωστά τον Κότνικ.

Οι φιλοξενούμενοι, όμως, δεν μπόρεσαν να χαρούν όσο θα ήθελαν το δεύτερο γκολ, αφού αμέσως μετά, στο 48′, σε φάση διαρκείας στην άμυνά τους ο Ορόζ με κεφαλιά μείωσε σε 1-2 και έβαλε ξανά στο παιχνίδι τους γηπεδούχους.

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και όλα τα αποτελέσματα πιθανά, με τον Βόλο να προσπαθεί να πιέσει για να ισοφαρίσει και τον Άρη να έχει χώρους για να βρει το τρίτο γκολ που θα τον έφερνε αγκαλιά με τη νίκη. Αυτό, δηλαδή, που προσπάθησε να βάλει στο 69′ ο Καμαρά με κεφαλιά αλλά ήταν άστοχος.

Οι γηπεδούχοι με τις αλλαγές τους γέμισαν την επίθεσή τους αφού ήθελαν με κάθε τρόπο να ισοφαρίσουν,

Βόλος: Κότνικ, Ρομέρο, Ρινέρ (81′ Τερεζίου), Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνης, Νίνης (54′ Ρεγκατέν, 65′ Βοϊτκόφσκι), Ορόζ (81′ Σοάρες), Φερνάντες, Φαν Βέερτ, Μπαρτόλο.

Άρης: Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Τζέγγο (64′ Σάσα), Εντιαγέ, Μαντσίνι (64′ Ιτούρμπε), Μπερτόγλιο, Ματέο Γκαρσία (76′ Γκάμα), Καμαρά (92′ Σάκιτς).