Την πρόκριση στους «16» του κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε ο Παναιτωλικός, ο οποίος επικράτησε της Παναχαϊκής με 2-1 εκτός έδρας. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, αφού οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν δυσκολοκατάβλητοι και… απειλούσαν να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση, αλλά ο Βέργος τελικά, ερχόμενος από τον πάγκο αφού μπήκε ως αλλαγή, έδωσε τη λύση στην ομάδα του Αγρινίου.

Ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, είχε την κατοχή της μπάλας, προσπάθησε να πιέσει και τελικά άνοιξε το σκορ στο 20′ με τον Καρέλη, ο οποίος πήρε την κάθετη πάσα του Ντουάρτε, απέφυγε και τον Αθανασόπουλο και πλάσαρε στην κενή εστία (0-1).

Μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν υπήρξε κάποια άλλη μεγάλη φάση, αλλά με το ξεκίνημα του β’ μέρους και συγκεκριμένα στο 48′ η Παναχαϊκή ισοφάρισε με προβολή του Παπαχρονόπουλου μετά το γύρισμα του Καρακλάγιτς.

Το 1-1 παρέμενε μέχρι και το 74′, όταν ο Βέργος, ο οποίος είχε μπει στον αγώνα στο 70′, με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ έγραψε το 1-2, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Παναχαϊκή: Αθανασόπουλος, Μπελεζάκης, Στασινόπουλος (80′ Στασινόπουλος), Σμίλτος, Σελινιωτάκης, Τεγούσης, Παπαχρονόπουλος (50′ Κωνσταντακόπουλος), Καρακλάγιτς, Αλεξόπουλος, Χαντί (79′ Κυβελίδης), Στεργίδης (74′ Μπουρλάκης).

Παναιτωλικός: Ροντρίγκεζ, Στ. Μπελεβώνης(70′ Βέργος), Μπακαδήμας (59′ Βργκοτς, 69′ Μαλής), Τσιγγαράς, Καρέλης (90′ Χρ. Μπελεβώνης), Αποστολάκης (59′ Λούι), Μόρσεϊ, Φλόρες, Κορνέλιους, Αντούνες, Ντουάρτε.