Ο Κώστας Τσιμίκας έχει αναπτύξει εξαιρετική σχέση με τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Μάλιστα, το «δέσιμο» του Έλληνα διεθνή αριστερού μπακ με τον Αιγύπτιο σούπερ σταρ έγινε από την περασμένη σεζόν, την πρώτη τους ως συμπαίκτες στην Λίβερπουλ.

Ο «Τσίμι» δεν χάνει ευκαιρία να δείχνει στο φίλο του τη στήριξή του και το τελευταίο διάστημα οι έπαινοι δίνουν και παίρνουν μια και ο 29χρονος επιθετικός «φορτώνει» κατά βούληση τα αντίπαλα δίχτυα. Αυτή τη σεζόν έχει βρει δίχτυα σε 11 από τα 12 παιχνίδια που έχει λάβει μέρος. Συνολικά, μετράει 15 γκολ. Μετά από το χατ τρικ που πέτυχε την Κυριακή καθώς η Λίβερπουλ διέλυσε με 5-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ», ο Κώστας Τσιμίκας έτρεξε και του… άρπαξε την μπάλα – ενθύμιο, χαρούμενος για το επίτευγμα του Σαλάχ.

Έπειτα, ήρθε και το… σχόλιο του Κώστα Τσιμίκα στα social media: «Μετά τα 100 γκολ μας, άλλη μια μπάλα από χατ-τρικ για το μουσείο μας», έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram. Όπως ο Έλληνας άσος έτσι και όλοι στην Λίβερπουλ περιμένουν με ανυπομονησία τις εξελίξεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Μοχάμεντ Σαλάχ.

Απομένουν 18 μήνες ως την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με το κλαμπ και ζητάει περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο για 4ετές συμβόλαιο. Αυτό που θέλει ο Σαλάχ, ο οποίος σύμφωνα με τον προπονητή του Γιούργκεν Κλοπ, είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο αυτή την εποχή, είναι να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος στην Premier League πίσω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο και στο ίδιο επίπεδο με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, σταρ της Μάντσεστερ Σίτι. Ακόμη, όμως, φαίνεται πως υπάρχουν διαφορές μεταξύ των απαιτήσεών του και του ποσού που είναι διατεθειμένη να του δώσει η διοίκηση.