Για τη σπουδαία ανατροπή του Βόλου στο χθεσινό ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 4-1, μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Αχιλλέας Μπέος. «Ο ΠΑΟΚ είναι τεράστιος οργανισμός και μια μεγάλη ομάδα. Ανάλογα είναι και οι BIG 4. Ο Βόλος είναι μια νέα ομάδα που παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και προσπαθεί να διεκδικήσει ό,τι δικαιούται. Έχει όνειρο και όπου βγει. Όταν ξυπνήσουμε από αυτό, θα δούμε που θα έχουμε φτάσει», είπε ο κ. Μπέος στο Metropolis.

«Να απαντήσω σε 5-10 ανεγκέφαλους, όμως. Πρέπει να ανοίγει τα πόδια και να ξεφτιλίζεται; Φταίει ο Βόλος; Έχασε πέναλτι. Έπαιξε ο Βόλος. Το ποδόσφαιρο είναι υγεία και το είδαμε χθες. Μακάρι στο τέλος να στεφθεί πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ, να πετύχει το στόχο του δηλαδή» είπε στη συνέχεια.

Όσον αφορά στα πρώτα λεπτά του αγώνα, που η ομάδα του έχανε 4-1, ο Αχιλλέας Μπέος σχολίασε χαρακτηριστικά ότι «ήθελα να φύγω από τα νεύρα στο ημίχρονο. Μέχρι το 21΄ ο Κλέιμαν δεν έχει πιάσει την μπάλα, μετά ο ΠΑΟΚ ήταν πιο αποτελεσματικός στην τελική του προσπάθεια. Έμεινα να το δω. Είδα μια άλλη ομάδα, βγήκε έπαιξε μπάλα και δημιούργησε».

Για την εξέλιξη του πρωταθλήματος, ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε ότι «δεν τελειώνει στην 10η αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός έκανε δύο γκέλες μέσα στο Φάληρο και ο ΠΑΟΚ το ίδιο. Υπάρχει ανταγωνισμός φέτος».

Πηγή: gazzetta.gr