Χρειάστηκε να φτάσουμε στις 17 Οκτωβρίου για να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 1 ο ΟΦΗ και μάλιστα τα κατάφερε με ανατροπή, έχοντας απέναντί του τον Παναιτωλικό. Οι Αγρινιώτες προηγήθηκαν πολύ νωρίς, αλλά οι Κρητικοί το γύρισαν στη συνέχεια, παίρνοντας την πρώτη νίκη της ιστορίας τους σε αυτό το γήπεδο.

Το παιχνίδι, όπως προαναφέραμε, άρχισε ιδανικά για τον Παναιτωλικό, αφού στο 7′ ο Λουί σέντραρε και ο Καρέλης με κεφαλιά έκανε το 1-0. Η απάντηση του ΟΦΗ, όμως, δεν άργησε να έρθει: Στο 17′ ο Λάμπρου έκανε ωραία ενέργεια από δεξιά, μπήκε στην περιοχή και έκανε το γύρισμα, με τον Μαλή να βάζει αυτογκόλ για το 1-1.

Στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου ο ρυθμός έπεσε αλλά αυτό δεν ενόχλησε τους Κρητικούς, οι οποίοι «χτύπησαν»« ξανά στο 61′, όταν ο Καρέλης έκανε χέρι σε σουτ του Φαν Ντάινεν και ο διαιτητής -μέσω VAR- καταλόγισε πέναλτι, με το οποίο ο Νέιρα έκανε το 1-2.

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Λούι (79′ Κορνέλιους), Μαλής, Βργκοτς, Αντούνες (79′ Αποστολάκης), Τσιγγάρας (63′ Φλόρες), Βαρόνε, Μόρσεϊ (63′ Ζέστεντ), Καρέλης (79′ Χρ. Μπελεβώνης), Ντουάρτε, Βέργος.

ΟΦΗ: Επασί. Μαρινάκης, Βούρος, Πασαλίδης (74′ Σελίμοβιτς), Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Γκαγέγκος, Τοράλ (57′ Καστάινιος), Νέιρα, Λάμπρου (70′ Ντουρμισάι), Φαν Ντάινεν (70′ Γιαννούλης).