Νέα απώλεια βαθμών για τον Άρη, ο οποίος δεν ήταν καθόλου καλός κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης και έμεινε στο 0-0.

Τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν απλοποιηθεί από πολύ νωρίς για τους κίτρινους, αφού στο 4′ ο Καμαρά βγήκε σε θέση για γκολ αλλά ο Κότσαρης έκανε μεγάλη επέμβαση. Όπως και να έχει, μπορεί η μπάλα να μην κατέληξε στα δίχτυα, αλλά ήταν μια φάση που έδειχνε ότι ο Άρης θα «έπνιγε» τον Απόλλωνα. Τα πράγματα, όμως, δεν έγιναν ακριβώς έτσι…

Οι φιλοξενούμενοι ήταν στην άμυνα, δεν άφηναν χώρους, δεν κινδύνευαν ιδιαίτερα και στο 24′ είχαν και πολύ καλή ευκαιρία για να προηγηθούν, αλλά ο Κουέστα απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Παμλίδη. Φάση που ήταν και η τελευταία καλή του πρώτου μέρους, το οποίο ο Απόλλων το έβγαλε πιο εύκολα απ’ ό,τι θα περίμενε.

Απογοήτευση για τον Άρη

Ακόμη χειρότερα στο β’ μέρος

Ο Άκης Μάντζιος ήταν προβληματισμένος από το πώς κυλούσε το παιχνίδι για τον Άρη και τα πράγματα δεν βελτιώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Το γεγονός, άλλωστε, ότι η επόμενη ευκαιρία των Θεσσαλονικέων έπέιτα από αυτή του Καμαρά στο 4′ ήρθε στο… 75′, με την ατομική προσπάθεια του Σάσα, τα λέει όλα.

Και από τη στιγμή που ο Μάνος στο 93′ δεν βρήκε στόχο μετά την ωραία κίνηση που έκανε εντός περιοχής, οι κίτρινοι έχασαν ακόμη δύο βαθμούς και παράλληλα την ευκαιρία να βελτιώσουν τη θέση τους στην κατάταξη. Γεγονός που δεν στενοχώρησε καθόλου τον Απόλλωνα, ο οποίος πήρε τον δεύτερο βαθμό του μετά τις πρώτες πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Άρης: Κουέστα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μπράμπετς, Γκάνεα, Σάσα, Τζέγκο (69′ Λούμορ), Εντιαγέ, Γκαρσία, Χαΐροβιτς (56′ Αλί, 69′ Μάνος), Καμαρά.

Απόλλων Σμύρνης: Κότσαρης, Μπαξεβανίδης, Άλβες, Ντομίνγκες, Τουτουαρίμα, Φατιόν, Σλίβκα, Κάστρο, Φαν Λα Πάρα (83′ Παπαγεωργίου), Παμλίδης (75′ Μαρτίνες), Ντάουντα (83′ Ιωαννίδης).