Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η αυλαία της 4ης αγωνιστικής, με τον αγώνα του Άρη κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι να ξεχωρίζει.

Ο Ολυμπιακός απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής με 10 βαθμούς, μετά το άνετο πέρασμα του από την Τρίπολη με 2-0. Στους 9 βρίσκεται ο Βόλος, τον οποίο συνέτριψε ο Παναθηναϊκός με σκορ 5-1.

Στο ντέρμπι «Δικεφάλων» νικητής βγήκε ο ΠΑΟΚ, αφού επικράτησε με 2-0 στην Τούμπα και βρίσκεται στο -1 από τον Ολυμπιακό. Η ΑΕΚ από την πλευρά της έμεινε στην 4η θεση με 7 βαθμούς. Ο Παναιτωλικός έφυγε με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Λαμίας και έφτασε τους 5 βαθμούς.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Super League , ολοκληρώνεται σήμερα (27/09) με τρεις αναμετρήσεις. Αρχικά στις 17:15, ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί τον ΟΦΗ στους «Ζωσιμάδες». Δύο από τις πέντε ομάδες που δεν έχουν χάσει ακόμα στο πρωτάθλημα, και οι δύο από την περιφέρεια, βρίσκονται αντιμέτωπες, με στόχο όχι μόνο το αήττητο, αλλά κυρίως τη νίκη.

Στις 19:30 ο Ιωνικός φιλοξενείται από τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» προχώρησε γρήγορα σε αλλαγές και ελπίζει να έχουν αντίκρισμα, μετά τις τρεις ήττες και τα 11 γκολ παθητικό. Άμεσα μάλιστα, από το παιχνίδι με τον Ιωνικό, μια ομάδα που σκοράρει δύσκολα, αλλά έχει μεγαλύτερη υπομονή, που απορρέει από την πολυετή απουσία της από την κατηγορία.

Τέλος, την ίδια ώρα ο Άρης αντιμετωπίζει στο Περιστέρι τον Ατρόμητο. Μια νέα απώλεια για τους γηπεδούχους, θα τους αφήσει από νωρίς πολύ χαμηλά στη βαθμολογία, ενώ ο Άρης θα επιδιώξει να επενδύσει πάνω στη νίκη επί του Παναθηναϊκού, αν και το γκολ ακόμα δεν δείχνει εύκολο. Τα παιχνίδια τους στο Περιστέρι έχουν τελευταία πολλά γκολ, αλλά η κρισιμότητα του αγώνα δεν εγγυάται και αυτή τη φορά πολλά.

Πηγή: gazzetta.gr