Στην 1η θέση της βαθμολογίας, στο +_1 από τους διώκτες της, βρίσκεται η Λίβερπουλ, παρά το 3-3 με τη Μπρέντφορντ.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είχε την ευκαιρία να μείνει μόνη στην κορυφή της Premier League, μετά τις ήττες των Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τις Μάντσεστερ Σίτι και Άστον Βίλα αντίστοιχα.

Η Λίβερπουλ υπολόγιζε ότι θα το έκανε αυτό με νίκη, αλλά η Μπρέντφορντ ήταν αποφασισμένη να της κάνει τη ζωή δύσκολη και άνοιξε το σκορ στο 27′ με τον Πίνοκ. Το 1-0 δεν έμεινε για πολύ όμως, αφού στο 31′ ο Ζότα με κεφαλιά, μετά τη σέντρα του Ρόμπερτσον, ισοφάρισε (1-1).

Τρέλα στο β’ μέρος

Στο 39′ οι κόκκινοι είχαν δοκάρι με τον Τζόουνς και στη συνέχεια, στο δεύτερο ημίχρονο, επικράτησε η… παράνοια. Στο 54′ ο Σαλάχ, μετά την πάσα του Φαμπίνιο, έγραψε το 1-2 με το γκολ Νο100 στην Premier League, αλλά οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και στο 64′ ισοφάρισαν σε 2-2 με την κοντινή κεφαλιά του Γιάνελτ μετά το δοκάρι του Γιάνσεν.

Παρ’ όλα αυτά, η Λίβερπουλ αντέδρασε και πάλι γρήγορα και στο 67′ πέρασε ξανά μπροστά με το σουτ του Τζόουνς που κόντραρε και σε αντίπαλο (2-3). Κι όμως, η Μπρέντφορντ, κόντρα σε οποιαδήποτε πρόβλεψη, κατάφερε και πάλι να ισοφαρίσει, με τον Γουισά στο 82′ μετά τα λάθη της άμυνας των φιλοξενούμενων, διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.