Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο χαίρονται τις τελευταίες μέρες διακοπών τους στην Ελλάδα. Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μαζί με τον μικρότερο της οικογένειας, Άλεξ απολαμβάνουν τις τελευταίες μέρες ξεκούρασης πριν από την έναρξη του training camp και η παρουσία τους σε ταβέρνα στον Βύρωνα ξεσήκωσε τον κόσμο που βρέθηκε εκεί.

Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο απολαμβάνουν τις τελευταίες μέρες τους στην Αθήνα πριν επιστρέψουν στις ΗΠΑ για την έναρξη της σεζόν 2021-22, εκεί όπου οι Μιλγουόκι Μπακς θα παραταχθούν ως πρωταθλητές στην κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον κόσμο.

Τώρα συμβαίνει. Ο Γιάννης Αντετοκουνμπο είναι στο Βύρωνα στην ταβέρνα τζιμης στην πλατεία Αγίου Λάζαρου. Εμείς του φτιάξαμε μία τούρτα να τον καλωσορισουμε.

Posted by Nikos Kiskos on Monday, September 20, 2021

Οι δυο πρωταθλητές του ΝΒΑ μαζί με τον μικρότερο της οικογένειας, Άλεξ βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην Κύπρο ενώ το βράδυ της Δευτέρας 20/9 ήταν σε ταβέρνα στον Βύρωνα όπου είναι μέτοχος ο πρώην πρωταθλητής στους στον Φιλαθλητικό, Τάκης Ζήβας. Μάλιστα, η υποδοχή στους Antetokounbros περιλάμβανε τούρτες με το πρόσωπό τους.

Μετον καλύτερο όλων 2 φορές mvp στο nba …….Τον ευχαριστούμε πολύ…

Posted by Alekos Tzevelekas on Monday, September 20, 2021

Τα αδέλφια Αντετοκούμπο στην ταβέρνα τζιμης…

Posted by Alekos Tzevelekas on Monday, September 20, 2021