Την αθώωση του Κώστα Πηλαδάκη στην υπόθεση «απιστίας» κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ αποφάσισε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Ο άλλοτε διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, κατηγορούνταν για απιστία σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, αναφορικά με τη μεταβίβαση των μετοχών της «Γήπεδο Λάρισας ΑΕ» όπου είναι μεγαλομέτοχος, από τη θεσσαλική ΠΑΕ ύψους 7 εκατ. ευρώ, για την οποία είχε συνταχθεί μηνυτήρια αναφορά από το Υπουργείο Ανάπτυξης.

Η εισήγηση του εισαγγελέα αλλά και η ομόφωνη απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ήταν η αθώωσή του, με τον ίδιο να δηλώνει στην εφημερίδα «Ελευθερία»:

«Χαίρομαι που μια δικαστική ταλαιπωρία επτά ετών έλαβε τέλος με τον καλύτερο τρόπο για μένα. Χαίρομαι που διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρξε απιστία και όλα έγιναν καθ’ όλα νόμιμα, όπως απεφάνθη και η δικαιοσύνη. Η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί μια δικαίωση για μένα και μετά από αρκετά χρόνια διαπιστώνεται ομόφωνα ότι δεν υπήρξε καμία «σκιά» και στη διαχείριση της ομάδας και στις σχέσεις «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» και ΠΑΕ ΑΕΛ».

Πηγή: gazzetta.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.