Με τον Ολιβέιρα να βρίσκει δύο φορές δίχτυα, ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-1 τη Χέρακλες σε φιλικό αγώνα στην Ολλανδία.

Οι Θεσσαλονικείς συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν και ο Ραζβάν Λουτσέσκου μάλλον έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε σε αυτό το παιχνίδι. Τόσο σε ομαδικό επίπεδο, αφού ο ΠΑΟΚ δείχνει να βρίσκει τα πατήματά του σιγά-σιγά, όσο και σε ατομικό, αφού ο Ολιβέιρα σκόραρε δύο φορές.

Ο Πορτογάλος φορ άνοιξε το σκορ στο 14′ μετά την ωραία ομαδική προσπάθεια των Εσίτι, Καγκάβα και Ελ Καντουρί, για να ισοφαρίσουν στη συνέχεια οι Ισπανοί με την εκτέλεση φάουλ του Φλουτ που κόντραρε και στον Μαροκινό του ΠΑΟΚ.

Στο 33′, όμως, ο Ολιβέιρα βρήκε ξανά δίχτυα, αυτή τη φορά κατεβάζοντας τη μπάλα και εκτελώντας με το αριστερό, γράφοντας το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα αφού στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο έγιναν πολλές αλλαγές, χάθηκαν όσες ευκαιρίες δημιουργήθηκαν.

ΠΑΟΚ (α’ ημίχρονο): Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Σβαμπ, Μουργκ, Καγκάβα, Καντουρί, Ολιβέιρα.

ΠΑΟΚ (β’ ημίχρονο): Ζ. Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Κρέσπο (74’ Λύρατζης), Μιχάι, Περέιρα, Νινούα, Τσιγγάρας, Α. Ζίβκοβιτς, Βρακάς (70’ Κωνσταντέλιας), Λάμπρου, Κούτσιας (88’ Τζόλης).