Να συνεχίσει με νίκες και να διευρύνει το σερί των επιτυχημένων αποτελεσμάτων θέλει ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Παναιτωλικό.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, μίλησε στην κάμερα της Nova για το παιχνίδι του Αγρινίου πλέκοντας το εγκώμιο της ομάδας του Μάκη Χάβου που ειδικά στην έδρα της παρουσιάζει πολύ καλό πρόσωπο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς με τη Βέροια: «Πάντα σε ένα ματς υπάρχουν πράγματα ευχάριστα από την ομάδα και πράγματα που δεν λειτουργούν όπως πρέπει. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχαμε πάρα πολλά θετικά. Το μόνο ίσως αρνητικό ήταν ότι δεχτήκαμε ένα άσχημο γκολ και είναι καθαρά θέμα συγκέντρωσης το να βελτιωθεί αυτό. Αυτά τα λάθη μας κόστισαν αρκετά στην Ευρώπη, στο πρωτάθλημα όχι τόσο αλλά στα μεγάλα παιχνίδια θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και προσεκτικοί».

Για το αν ανεβαίνει επίπεδο η ομάδα με τον Μπεργκ: «Έκανε μέτριο παιχνίδι για τα δεδομένα του, τον έχουμε δει καλύτερο, αλλά σαν ομάδα ήμασταν αρκετά καλοί. Είναι παίκτης που δίνει άλλη ώθηση στην ομάδα και από πλευράς ψυχολογίας, αλλά το καλό είναι ότι έχουμε αρκετούς παίκτες που μπορούμε να υπολογίζουμε. Η ομάδα έχει βάθος και ενόψει της συνέχειας στόχος είναι να παρουσιαζόμαστε είτε με τον Μπεργκ είτε χωρίς τον Μπεργκ το ίδιο δυνατοί και να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Για τα ματς με Παναιτωλικό:
«Δεν θα έλεγα ότι σε αυτά τα δυο ματς θα κριθούν τόσα πολλά πράγματα αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας απέναντι στον Παναιτωλικό που είχαμε χάσει πέρσι στην έδρα του. Είναι διαφορετικός στο γήπεδό του, ο κύριος Χάβος κάνει καλή δουλειά. Εμείς έχουμε δείξει ότι σε οποιαδήποτε έδρα κοιτάζουμε τον αντίπαλο στα μάτια και θέλω να πιστεύω ότι κάνοντας τα σωστά πράγματα θα χαμογελάσουμε εμείς στο τέλος».

Για τις σφιχτές άμυνες που έχει βρει στο δρόμο του ο Παναθηναϊκός: «Πάντα υπάρχουν λύσεις. Ο Παναιτωλικός παίζει στην έδρα του, δε νομίζω ότι θα παίξει σφιχτά. Και στο Κύπελλο που ήρθε στη Λεωφόρο έπαιξε ανοιχτά οπότε είναι ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο όπως εμείς».

Για το αν θα ξεκουραστεί ο Σίλντενφελντ:
«Υπάρχει βάθος στην ομάδα. Πολλά παιδιά δείχνουν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της ομάδας. Είναι σημαντικό το ότι έχουμε δύσκολα ματς σε μικρό χρονικό διάστημα. Με την ένταση που θέλουμε να παίζουμε είναι σημαντικό να είναι φρέσκοι οι παίκτες μου. Σε κάθε ματς προσπαθούμε να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες ώστε να υπάρχει καλός αγωνιστικός ρυθμός. Οι ανάσες είναι σημαντικές για όλους τους παίκτες όπως και σημαντικό είναι αυτοί που θα μπουν για να δώσουν ανάσες να δείξουν πως καλύπτουν καλά το κενό όσων ξεκουράζονται».

Πηγή: Sport-fm.gr