Ένα… τρομακτικό (τουλάχιστον στην αρχή του) ευτράπελο ήταν η αφορμή για να καθυστερήσει η σέντρα του Γαλλία- Γερμανία στο Allianz Arena. Ένας εξ ουρανού εισβολέας της GreenPeace προσπάθησε να προσγειωθεί στο γήπεδο χρησιμοποιώντας ένα ανεμόπτερο!

Την ώρα οι παίκτες των δύο ομάδων είχαν πάρει τις θέσεις τους για να ξεκινήσει το ματς έκανε την εμφάνιση του στον ουρανό του γηπέδου ένα κίτρινο ανεμόπτερο.

Αρχικά φάνηκε πως ο χειριστής του θέλει απλά να κάνει μια πτήση πάνω από το γήπεδο, ώστε, να στείλει το δικό του μήνυμα, ωστόσο, στη διάρκεια της πτήσης του «βρήκε» πάνω στα σύρματα που βρίσκεται η τηλεοπτική εναέρια κάμερα με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο να κάνει αναγκαστική προσγείωση!

Αρχικά παίκτες και διαιτητές σάστισαν αλλά στη συνέχεια έσπευσαν να βοηθήσουν τον εισβολέα, λίγο πριν επέμβουν οι άνδρες της ασφάλειας και τον απομακρύνουν από το γήπεδο.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.