Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε πολύ κοντά στο να κερδίσει το πρώτο Γκραν Σλαμ της καριέρας του, αλλά ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατάφερε να πάρει το ματς με 3-2 σετ, παρά το γεγονός ότι έμεινε πίσω με 2-0. Η στεναχώρια του Έλληνα τενίστα για την απώλεια του τίτλου στο Roland Garros ήταν έκδηλη, αλλά δεν ήταν το μόνο γεγονός που του χάλασε τη διάθεση.

Μετά το τέλος του συγκλονιστικού τελικού διοργανώθηκε στο Παρίσι ένα πάρτι προς τιμήν του Έλληνα πρωταθλητή. Ο πρόεδρος της κυπριακής κοινότητας Γαλλίας, Ευαγόρας Μαυρομάτης, μίλησε στην εκπομπή T-LIVE του Alpha και αποκάλυψε ότι στην αρχή της εκδήλωσης ο «Στεφ» δεν γνώριζε ότι είχε πεθάνει η γιαγιά του.

Η δεξίωση έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, με τον Έλληνα πρωταθλητή να είναι σε καλή κατάσταση, έχοντας μία εξαιρετική συμπεριφορά μετά την ήττα από τον σπουδαίο Σέρβο αντίπαλό του. Το δυσάρεστο νέο το γνώριζαν μόνο οι γονείς του Στέφανου, οι οποίοι θέλησαν να τον προστατεύσουν τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα όσο και μετά, όταν ήταν καταβεβλημένος από την υπερπροσπάθεια και τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα.

Όταν ο 22χρονος τενίστας έμαθε τα άσχημα μαντάτα, έφυγε από τη δεξίωση. Στα πλάνα που ακολουθούν, ο Τσιτσιπάς είναι χαμογελαστός, καθώς δεν είχε πληροφορηθεί ακόμα τον θάνατο της γιαγιάς του.

Δείτε το σχετικό βίντεο: