Την πεποίθησή του ότι μέσα στο 2022 θα αρχίσουν τα έργα για την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, εξέφρασε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης συνάντησε τη Δευτέρα τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή, και τον γενικό γραμματέα, Θανάση Καπετανάκη, μιλώντας σήμερα Τρίτη στη ΕΡΤ3 για όσα ειπώθηκαν.

«Ενημέρωσα τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, κ. Θανάση Κατσαρή, ότι την επόμενη εβδομάδα θα έρθει προς συζήτηση και υποθέτω προς έγκριση με πολεοδομικούς όρους, μια τόσο χρονοβόρος διαδικασία, που φτάνει στο τέλος της. Είναι το τελευταίο στάδιο της γραφειοκρατικής διαδικασίας για την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος που θα ακολουθήσει», είπε αρχικά ο Ζέρβας, ο οποίος συμπλήρωσε ότι θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι μελέτες «για να μπουν, πρώτα ο Θεός, μέσα στον επόμενο χρόνο οι φαγάνες στην Τούμπα».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης είπε για τον Ιβάν Σαββίδη ότι «περιμένουμε να έρθει και να συναντηθούμε μαζί του, για να συζητήσουμε και να μας πει τις δικές του προθέσεις αναφορικά με την πορεία της κατασκευής της Νέας Τούμπας».