Ανατριχιαστικά είναι τα όσα περιγράφει ο γιος του Αντρέα Πίρλο, Νικολό, αναφορικά με τις απειλές που δέχεται μέσω social media απλώς γιατί τυγχάνει να είναι… ο γιος του προπονητή της Γιουβέντους. Μέσω μηνύματός του στο Instagram, ο 17χρονος αποκάλυψε ότι λαμβάνει μηνύματα όπως «να πεθάνεις μαζί με τον πατέρα σου» και τονίζει ότι θα ήθελε ο κόσμος να μπει έστω και ένα δευτερόλεπτο στη θέση του.

«Δεν είμαι άνθρωπος που κρίνει, δεν μου αρέσει να το κάνω, ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει αυτό που θέλει. Είμαι ο πρώτος που το κάνει και δεν θα ήθελα κάποιος να μου πάρει την ελευθερία του λόγου. Οι γονείς μου με έχουν μάθει να μιλάω, αλλά και να ακούω τους άλλους. Πιστεύω, όμως, ότι όλα έχουν ένα όριο. Εδώ και καιρό αυτό το όριο έχει ξεπεραστεί.

Είμαι 17 ετών και καθημερινά λαμβάνω μηνύματα τέτοιου είδους όχι γιατί έχω κάνει κάτι, αλλά μόνο επειδή είμαι γιος ενός προπονητή που προφανώς δεν αρέσει. Αυτό είναι το “λάθος” μου και ο λόγος για τον οποίον κάθε μέρα μου φτάνουν μηνύματα με απειλές θανάτου και άλλες προσβολές. Θα ήθελα να μπείτε για ένα δευτερόλεπτο στη θέση μου και να δείτε πώς αισθάνομαι», ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησης του Νικολό Πίρλο.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.