Όλα τα σερί κάποτε τελειώνουν. Για να σπάσει αυτό της Μπάγερν Μονάχου, χρειάστηκε να… χιονίσει Απρίλιο μήνα στην «Allianz Arena», να λείπουν από το ίδιο ματς οι Λεβαντόφσκι- Γκνάμπρι και παρ’ όλα αυτά, να χαθούν 29 τελικές, από τις 31 που είχε συνολικά.

Οι Βαυαροί γνώρισαν την ήττα στον πρώτο αγώνα κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν για τα προημιτελικά του Champions League και κάπως έτσι, έσπασε το φοβερό αήττητο που κρατούσε για παραπάνω από δύο χρόνια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, η υπερασπιζόμενη πρωταθλήτρια Ευρώπης, η οποία το «σήκωσε» χωρίς να ηττηθεί την περασμένη σεζόν (11 νίκες σε 11 ματς), είχε ηττηθεί τελευταία φορά τον Μάρτιο του 2019, όταν είχε υποδεχθεί τη Λίβερπουλ στη ρεβάνς των «16». Μετά το ισόπαλο 0-0 του «Άνφιλντ», η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ επικράτησε με εντυπωσιακή τριάρα (1-3), σε μία από τις μεγάλες νίκες που σημάδεψαν τη δική της χρονιά κατάκτησης.

Έκτοτε, οι Βαυαροί κατέγραψαν μόλις 1 ισοπαλία σε 19 παιχνίδια και έχασαν στα σημεία την ευκαιρία να γίνουν μόλις η 2η ομάδα στα χρονικά του θεσμού που μένει αήττητη για 20+ παιχνίδια. Το ρεκόρ κρατάει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον με 25, από το 2007 ως το 2009.

Πηγή: gazzetta.gr