Σε ένα κακό ματς, τα πάντα έγιναν στα τελευταία λεπτά, με τον Βόλο να προηγείται και τη Λαμία να ισοφαρίζει και να παραμένει στο +6 από την προτελευταία θέση.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που καίγονταν για βαθμούς αλλά οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι, έχοντας δοκάρι στο 14′ σε εκτέλεση φάουλ του Μπουένο. Ο Βόλος γενικά πατούσε καλύτερα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν και καλός, με το πρώτο ημίχρονο να μην έχει να παρουσιάσει τίποτα ιδιαίτερο.

Η κατάσταση δεν βελτιώθηκε καθόλου στο δεύτερο, με τις δύο ομάδες να κάνουν πολλά λάθη, αλλά τουλάχιστον ήταν συναρπαστικό το φινάλε της αναμέτρησης. Στο 85′ ο Κρητικός στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, μετά τη σέντρα του Φεράρι, έκανε το 0-1, αλλά στο 88′ η Λαμία πήρε πέναλτι για ανατροπή του Καραμάνου από τον Μήτογλου και ισοφάρισε με την εύστοχη εκτέλεση του Ντέλετιτς (1-1).

Παρέμειναν, επομένως, στο +6 από την προτελευταία θέση οι γηπεδούχοι, ενώ οι Θεσσαλοί είναι αδιάφοροι βαθμολογικά και απλά περιμένουν το τέλος της σεζόν.

Λαμία: Επασί, Σκόνδρας (79′ Προβυδάκης), Μαρτίνεθ, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης (65′ Χατζηστραβός), Μπεχαράνο (79′ Βλάχος), Βασιλακάκης, Ντέλετιτς, Ρόμανιτς, Καραμάνος.

Βόλος: Γκαραβέλης, Τέκιο, Φεράρι, Μήτογλου, Γκρίλο, Τσοκάνης, Σάντος (85′ Κρητικός), Νίνης, Δουβίκας, Μπουένο (71′ Μαρτίνες), Μπαρτόλο (82′ Ριένστρα).