Ανακοίνωση με την οποία καταγγέλει ρατσιστική συμπεριφορά από ανθρώπους που ήταν στο γήπεδο της Καβάλας, εξέδωσε ο Πανσερραϊκός.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Football League, με την Καβάλα να παίρνει τη νίκη με 2-1 και τον Πανσερραϊκό να έχει παράπονα. Όχι από τη διαιτησία, όμως, αλλά από την συμπεριφορά κάποιων που ήταν στο γήπεδο, κάνοντας λόγο για ρατσισμό στην ανακοίνωση που έβγαλε και στην οποία αναφέρει τα εξής.

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός καταδικάζει την απρεπή και ρατσιστική συμπεριφορά ανθρώπων που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο της Καβάλας και εκφράστηκαν με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο, προς τους ποδοσφαιριστές μας.

Προτρέπουμε την ΠΑΕ Καβάλα να μεριμνήσει για αυτή την απρεπή συμπεριφορά που βιώσαμε στο γήπεδο της και θα προβούμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προς την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Τέτοια θλιβερά περιστατικά δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο της νέας εποχής, που απο χθες…πάμε να φτιάξουμε ακόμα καλύτερο!».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.