Ο Μάικλ Ν’ Γκόο έπασχε από κατάθλιψη για πολλούς μήνες και κατηγορεί τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ γι’ αυτό.

Βγήκε από τα τμήματα υποδομής της Λίβερπουλ αλλά δεν κατάφερε να στεριώσει στους κόκκινους. Βασικά, δεν κατάφερε να στεριώσει πουθενά, αφού δεν έχει γίνει γνωστός για όσα πέτυχε εντός γηπέδου, αλλά για κάτι που του έτυχε στη διάρκεια ενός αγώνα.

Το 2014, συγκεκριμένα, ο Ν’ Γκόο αγωνιζόταν στην Κιλμάρνοκ και στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Σκωτίας αντιμετώπιζε τη Σέλτικ, στην οποία έπαιζε τότε ο Φαν Ντάικ. Οι δυο τους, λοιπόν, πρωταγωνίστησαν σε μια… σκληρή φάση, αφού ο Ολλανδός αμυντικός έκανε ένα πολύ άσχημο μαρκάρισμα. Και το έκανε επίτηδες, σύμφωνα με όσα είπε τώρα στη Daily Mirror ο Ν’ Γκόο, ο οποίος κατηγορεί τον αμυντικό της Λίβερπουλ για όσα πέρασε.

«Λίγο νωρίτερα είχαμε ανταλλάξει άσχημες κουβέντες. Πιστεύω ότι ήταν επίτηδες το χτύπημα, ειδικά με τον τρόπο που έπεσε πάνω μου», είπε ο Άγγλος επιθετικός και πρόσθεσε: «Ο γιατρός μου έλεγε ότι το σημαντικό ήταν να περπατήσω και όχι να παίξω μπάλα. Το πήρα πολύ άσχημα. Ημουν διαρκώς σε μόνιμο στρες και είχα κατάθλιψη για πολλούς μήνες».