Ο πρώην άσος του Άρη Ρούμπεν Παλαθουέλος με αφορμή τα επεισόδια μετά το τέλος του ντέρμπι της νυν του ομάδας, Χαρτς, με την Χιμπέρνιαν, αντιπαρέβαλε αυτά που είδε με αυτά που έζησε σαν παίκτης του Άρη.

Μετά το παιχνίδι μίλησε στους Σκοτσέζους δημοσιογράφους για αυτά που έζησε στην Θεσσαλονίκη αλλά και πως έζησε τα επεισόδια στην Σκωτία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Τέτοιες καταστάσεις συνέβαιναν σε κάθε αγώνα στην Ελλάδα όταν ήμουν στον Άρη. Θυμάμαι όταν παίξαμε κόντρα στον ΠΑΟΚ, οι οπαδοί πετούσαν αθλητικά παπούτσια και κινητά τηλέφωνα στους παίκτες. Είναι νορμάλ συμπεριφορά εκεί πέρα. Αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα επειδή οι οπαδοί είναι τρελοί. Σε σύγκριση με αυτές τις καταστάσεις, αυτό που έγινε εδώ δεν είναι τίποτα».

Για όσα συνέβησαν στο σκοτσέζικο ντέρμπι: «Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν περισσότερο όταν παίζεις σε ντέρμπι. Καταλαβαίνω ότι οι οπαδοί της Χιμπέρνιαν δεν ήταν προφανώς χαρούμενοι που νικήσαμε. Δεν με χτύπησαν με κέρματα όπως συνέβη με τους Κέβιν (Κάιλ) και Ρούντι (Σκάτσελ). Είδα τα κέρματα στον αγωνιστικό χώρο. Τα πετούσαν και τα έβαλα στην τσέπη μου. Ήταν έξτρα λεφτά».
πηγή: gazzetta