Ο Ουσεϊνού Μπα εξακολουθεί να παραμένει τον μεγάλο «πονοκέφαλο» για τον Πέδρο Μαρτίνς ενόψει της αποψινής (22:00) πρώτης αναμέτρησης του Ολυμπιακού κόντρα στην Άρσεναλ. Ο Σενεγαλέζος στόπερ δοκίμασε να προπονηθεί σήμερα το πρωί στου Ρέντη, αλλά συνεχίζει να πονά στη μέση.

Αυτό σημαίνει ότι ο 25χρονος ποδοσφαιριστής παραμένει αμφίβολος για το αποψινό πρώτο παιχνίδι των Πειραιωτών για τη φάση των «16» του Europa League. Υπενθυμίζεται ότι, είχε αποχωρήσει τραυματίας στο ματς με τη Λαμία για την 25η αγωνιστική της Super League.

O διεθνής κεντρικός αμυντικός θα κάνει ακόμα μία δοκιμή το απόγευμα, όταν και θα ξεκαθαρίσει οριστικά αν μπορεί να τον υπολογίζει ο προπονητής του στον αγώνα κόντρα στους «κανονιέρηδες»/

Σε περίπτωση που ο Μπα δεν τα καταφέρει και με τον Ρούμπεν Σεμέδο στα «πιτς», πιθανότατα θα κληθεί να τον αντικαταστήσει ο Εμβιλά στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Παπασταθόπουλο, με το σύστημα να αλλάζει σε 4-2-3-1.

Έτσι, το δίδυμο στα χαφ θα αποτελείται από τους Μπουχαλάκη και Καμαρά, ο Φορτούνης θα παίξει ως «δεκάρι» πίσω από τον Ελ Αραμπί, ο Βαλμπουενά θα χρησιμοποιηθεί στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής μαζί με τον Μπρούμα, ενώ πίσω τους στα μπακ θα αγωνιστούν οι Λαλά (δεξιά) και Ρέαμπτσιουκ (αριστερά). Τέλος, ο Σα… δεν βγαίνει από τα γκολπόστ.