Μετά την αναβολή του χθεσινού, πρώτου προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στους «Ζωσιμάδες», το ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός πρέπει να οριστεί σε νέα ημερομηνία -εντός των επόμενων 15 ημερών. Η ΕΠΟ είναι αυτή που καλείται να λάβει τη σχετική απόφαση, που θα πρέπει να γίνει γνωστή το εγγύς διάστημα.

Όπως όλα δείχνουν, το ματς δεν μπορεί να γίνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα, διότι μετά την έντονη βροχόπτωση των τελευταίων εβδομάδων, έρχεται κύμα πολικού ψύχους, με θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν και ο αγωνιστικός χώρος θα μετατραπεί από… λίμνη σε «παγοδρόμιο».

Γι’ αυτό, άλλωστε, ορίστηκε χθες το απόγευμα και ο αγώνας της Δευτέρας (15/02) ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο Περιστερίου, διότι το γήπεδο των Ιωαννίνων θα είναι απολύτως ακατάλληλο και πάλι για να γίνει παιχνίδι.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το πιο πιθανό σενάριο που έχει «πέσει» αυτή τη στιγμή στο τραπέζι είναι να οριστεί ο πρώτος προημιτελικός τη μεθεπόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου. Δεν μπορεί να γίνει την Τετάρτη (24/02), διότι ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, ενώ στην ομοσπονδία δεν θέλουν να πάνε πιο πίσω χρονικά, όλες τις ρεβάνς του Κυπέλλου.

Όπερ σημαίνει ότι ο πρώτος προημιτελικός θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί πριν το διάστημα 2-4 Μαρτίου, που έχει οριστεί να διεξαχθούν οι δεύτεροι προημιτελικοί και η 25η Φεβρουαρίου δείχνει να είναι η επικρατέστερη ημερομηνία.