Ακόμη μια νίκη πανηγύρισε το βράδυ της Τετάρτης (06/01) ο Ολυμπιακός, ο οποίος πέρασε με το εμφατικό 0-4 από την Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πολλούς πρωταγωνιστές, αλλά δύο ονόματα είναι αυτά που έρχονται στο προσκήνιο -για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, αλλά με καθοριστική σημασία στην πορεία της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο λόγος για τους Μαντί Καμαρά και Ζοσέ Σα, οι οποίοι ξεχώρισαν για ακόμη ένα παιχνίδι.

Όσον αφορά τον Αφρικανό μέσο, σημείωσε το δεύτερο τέρμα των Πειραιωτών με εκπληκτικό σουτ, στο οποίο δεν μπορούσε να αντιδράσει ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Ο 23χρονος κάνει μία σεζόν στην οποία μετρά 17 ματς με 2 γκολ και 4 ασίστ, με τη δυνατότητά του να απειλεί από μακριά να είναι τεράστιο ατού.

Ο Καμαρά γενικά έχει πολύ δυνατά πόδια και επιχειρεί ευβύβολα σουτ. Μάλιστα, κόντρα στους Αρκάδες σκόραρε για ακόμη μια φορά. Και το προηγούμενό του γκολ κόντρα στην ίδια ομάδα ήταν επίσης εντυπωσιακό, καθώς ήταν πολύ δυνατό και από πιο μακρινή απόσταση.

Όσον αφορά τον Πορτογάλο γκολκίπερ, έφτασε πλέον τις 100 συμμετοχές με τα «ερυθρόλευκα» γάντια. Έκανε ντεμπούτο στις 27 Σεπτεμβρίου του 2018 σε ένα ματς επί του Λεβαδειακού για το Κύπελλο και έκτοτε έχει καθιερωθεί, με εκπληκτικά μάλιστα νούμερα. Έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 54 αγώνες, με το ποσοστό του να είναι ακόμη καλύτερο σε επίπεδο Super League. Συγκεκριμένα έχει 41/66 ματς που δεν δέχθηκε τέρμα.

Επίσης, ο 28χρονος τερματοφύλακας έχει αποκρούσει τα 5 από τα 13 πέναλτι που έχουν εκτελέσει οι αντίπαλοι με αυτόν στο τέρμα.