Ο Βόλος έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Super League 1, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, ζητώντας «να μαζέψετε τον υπερήλικα ποινικολόγο».

Κάθε μέρα που περνάει, η ένταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο παραμένει αμείωτη, αν δεν αυξάνετε κιόλας. Στο επίκεντρο, φυσικά, είναι πάντα η διαιτησία αλλά υπάρχουν και τα γύρω-γύρω που δίνουν ακόμη περισσότερη… ομορφιά στο πρωτάθλημα μας.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, ήρθε και η επιστολή της ΠΑΕ Βόλος προς τον πρόεδρος της Λίγκας, με την επίσημη ενημέρωση των Θεσσαλών να αναφέρει τα εξής.

«Επιστολή στον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας, κ. Μπουτσικάρη απέστειλε η ΠΑΕ Βόλος.

Σε αυτήν, αναφέρονται τα εξής:

Κύριε Μπουτσικάρη,

Θα επαναλάβουμε για μία ακόμη φορά: Μαζέψτε τον πριν είναι αργά.

Και παρά το γεγονός ότι είμαστε σίγουροι ότι αντιλαμβάνεστε ποιον εννοούμε, θα σας επισημάνουμε ότι αναφερόμαστε σε αυτό το νούμερο – υπερήλικα ποινικολόγο, η κατάσταση του οποίου πολύ φοβόμαστε ότι θα χειροτερεύσει σε τέτοιο βαθμό, όπου πολύ σύντομα θα τον δούμε να φοράει το λευκό πουκάμισο ανάποδα.

Επιτέλους ας παρέμβει κάποιος θεσμικός φορέας, ώστε να σταματήσουν οι καθημερινές ανακοινώσεις του με μοναδικό σκοπό την άσκηση πίεσης στους διαιτητές, όπου όμως το μόνο που κάνουν είναι να δυσφημούν το ποδόσφαιρο».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.