Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Παναγιώτης Δαικοφώτης, τόνισε πως η Football League και η Γ’ Εθνική ίσως αρχίσουν τον Φεβρουάριο.

Αναλυτικά όσα είπε στον Metropolis:

«Μετά τις ανακοινώσεις του Υπουργείου για έναρξη προπονήσεων στις αρχές του χρόνου, αν γίνει αυτό, τότε θα γίνει έναρξη στις αρχές Φεβρουαρίου για Γ΄ Εθνική και πιο κάτω. Η Σούπερ Λιγκ 2 θα κάνει ένα αίτημα για να ξεκινήσει στις αρχές του χρόνου, η Φούτμπολ λιγκ θα ξεκινήσει πιθανότατα μαζί με τη Γ΄ Εθνική.

Φαντάζομαι πως στη Σούπερ Λιγκ 2 και στη Φούτμπολ Λιγκ θα αλλάξουν την προκήρυξη και θα καταργηθούν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ. Στη Γ΄ Εθνική υπάρχει η σκέψη να καταργήσουμε τα πλέι οφ ανόδου, το μίνι πρωτάθλημα, δεν υπάρχει καμία σκέψη να έχουμε μόνο ένα γύρο όπως έχω ακούσει και διαβάσει. Τα σωματεία στη Γ΄ Εθνική δεν μπορούν να αντέξουν το κόστος των τεστ κορονοϊού.

Η ενημέρωση που υπάρχει είναι πως στις 15/1 θα συζητηθεί το θέμα του στοιχήματος και μακάρι να βάλουν και τις μικρότερες κατηγορίες για να μπορέσουν να αντέξουν. Στις 17 ή 18 Ιανουαρίου πιθανότατα θα γίνουν οι εκλογές στην ΕΠΟ. Ακούστηκε το όνομα του κ. Ζαγοράκη, είναι ένα βαρύ όνομα ποδοσφαιρικά, το σκέφτεται εφόσον είναι κοινής αποδοχής».

Πηγή: gazzetta.gr