Ιδιαίτερα ευχαριστημένος ήταν ο Ζινεντίν Ζιντάν από την επικράτηση της Ρεάλ Μαδρίτης με 2-0 επί της Γκλάντμπαχ και την πρόκρισή της ως πρώτη στο δικό της γκρουπ στους «16» του Champions League. Μάλιστα, είχε τέτοια κέφια, που δεν δίστασε να αναφερθεί και στο μέλλον του, με τρόπο που προκάλεσε απορίες.

«Δεν πρόκειται ποτέ να είμαι ο Άλεξ Φέργκιουσον της Ρεάλ Μαδρίτης, αυτό είναι σίγουρο. Θέλω να απολαύσω αυτό που κάνω. Δεν ξέρω πόσο καιρό θα μείνω εδώ, δεν το σκέφτομαι. Είμαι πολύ τυχερός που βρίσκομαι σε αυτό το κλαμπ και μου αρέσει να είμαι εδώ ακόμη και σε δύσκολες στιγμές», επισήμανε αρχικά ο Γάλλος τεχνικός.

Και πρόσθεσε: «Πρέπει να βελτιώσω κάποια πράγματα, ωστόσο δεν ξέρω μέχρι πότε. Βρίσκομαι αρκετό καιρό στην Ισπανία και στη Μαδρίτη και θέλω να συνεχίσω».

Στη συνέχεια ο Ζιντάν σχολίασε την απόδοση των παικτών του, λέγοντας: «Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου. Είναι οι πιο σημαντικοί. Παλεύω μαζί τους, ετοιμάζω πράγματα, αλλά αυτοί είναι που δίνουν… μάχη στον αγωνιστικό χώρο και είμαι χαρούμενος για το πολύ καλό παιχνίδι που έκαναν».

Τέλος, ο προπονητής των «μερένχες» αναφέρθηκε και στην αλλαγή εικόνας της ομάδας του προς το καλύτερο, καθώς είπε: «Το ποδόσφαιρο είναι έτσι, δεν μπορείς πάντα να παίζεις καλά, είναι αδύνατο. Θα προσπαθούμε πάντα να νικάμε, οι παίκτες θέλουν πάντα να παίζουν καλά».