Μεγάλη είναι η ικανοποίηση στις τάξεις του Παναθηναϊκού μετά τη χθεσινοβραδινή (06/12) νίκη επί της ΑΕΚ για την 11η αγωνιστική της Super League 1. Αυτό αποτυπώθηκε και στην τοποθέτηση του Λάζλο Μπόλονι, έπειτα από το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Το κλίμα στα αποδυτήρια του «τριφυλλιού» ήταν πανηγυρικό, με τον Ρουμάνο τεχνικό να μοιράζει συγχαρητήρια στους παίκτες του, αλλά ταυτόχρονα θέλησε να τους προσγειώσει, καθώς ο στόχος της τετράδας θέλει αρκετή δουλειά ακόμη.

«Μπράβο σε όλους, συγχαρητήρια ήταν μία πολύ σημαντική νίκη, ήταν η δεύτερη συνεχόμενη, αλλά πρέπει να τη διαχειριστούμε σωστά. Και για να γίνει αυτό πρέπει να κερδίσουμε τα Γιάννενα το Σάββατο. Όταν κάνεις μία μεγάλη νίκη, για να έχει αξία πρέπει να κερδίσεις και το αμέσως επόμενο παιχνίδι. Και αυτό πρέπει να κάνουμε και εμείς με τα Γιάννενα», είπε ο Μπόλονι στους ποδοσφαιριστές του σύμφωνα με τα «πράσινα» ρεπορτάζ.

Μάλιστα, υποσχέθηκε στους παίκτες του πως αν κερδίσουν τον ΠΑΣ και έχουν καλή εικόνα με τον ΠΑΟΚ στα δύο τελευταία ματς του 2020, τότε θα τους επιβραβεύσει: «Αν κερδίσουμε τα Γιάννενα και πάμε καλά και με τον ΠΑΟΚ, τότε θα σας κάνω ένα δώρο τα Χριστούγεννα με κάποια ρεπό».