Ο Μπράνκο Γκάιτς, πρώην προπονητής του Α.Ο. Θήρας, ζει μια τραγωδία λόγω του κορονοϊού. Ο Σέρβος προπονητής αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Σαντορίνης και να επιστρέψει στο Βελιγράδι μαζί με την εγκυμονούσα σύζυγό του, ώστε να υποδεχθούν εκεί τα δίδυμά τους. Δυστυχώς, όμως, τα πράγματα δεν έγιναν έτσι…

Η σύζυγος του Γκάιτς ένιωσε έντονη δυσφορία στις 31 Οκτωβρίου και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει κορονοϊό. Επειδή δεν ήταν, όμως, νοσοκομείο αναφοράς, της είπαν να επιστρέψει σπίτι της.

Λίγες ώρες αργότερα, λόγω ενοχλήσεων, πήγε σε άλλο νοσοκομείο, το οποίο όμως της είπε ότι δεν μπορούσε να την κρατήσει για νοσηλεία, από τη στιγμή που όλα ήταν καλά με την κύησή της.

Τελικά στις 3 Νοεμβρίου η σύζυγος του Γκάιτς μεταφέρθηκε με αιμορραγία στο νοσοκομείο που αρχικά δεν είχε γίνει δεκτή για εισαγωγή, με τον υπέρηχο να δείχνει ότι το ένα μωρό είχε πεθάνει, ενώ το δεύτερο, μετά την άμεση επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η γυναίκα, βρίσκεται υπό μηχανική υποστήριξη.

«Να μην χαθεί κανένα άλλο αγγελούδι από την αβλεψία των γιατρών. Εδώ αν δεν έχεις κάποιον γνωστό να σε βοηθήσει δεν έχεις την ίδια αντιμετώπιση κι η κατάσταση στο σύστημα υγείας είναι πραγματικά τραγική», είπε ο Μπράνκο Γκάιτς για όσα ζει.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.