Την τρίτη του ήττα «έγραψε» ο Παναθηναϊκός στην τρέχουσα πορεία του στη Super League 1 και ταυτόχρονα πρώτη με τον Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο του, καθώς ο Ατρόμητος επικράτησε στο ΟΑΚΑ 0-1, με γκολ του Χριστοδουλόπουλου στο 87′. Η διακοπή του πρωταθλήματος βρίσκει το «τριφύλλι» σε άσχημη βαθμολογική θέση και με κάκιστη ψυχολογία.

Όλα αυτά προβληματίζουν τον Ρουμάνο, ωστόσο για πρώτη φορά ο έμπειρος τεχνικός έχει ένα σεβαστό διάστημα μπροστά του για να δουλέψει με τους παίκτες του. Στο διάστημα αυτό θα προσπαθήσει να εμφανιστεί βελτιωμένη την ομάδα του τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο, αλλά και από άποψη φυσικής κατάστασης.

Υπενθυμίζεται ότι, για τους «πράσινους» ακολουθεί στο πρωτάθλημα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο Καραϊσκάκη, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 της 21ης Νοεμβρίου.

Ο Μπόλονι υπολογίζει στο ότι θα μπορέσει να γυρίσει… το χαρτί, χάρη και σε κάποιους παίκτες που επανακάμπτουν. Οι Βιγιαφάνιες και Χουάνκαρ αναμένεται να είναι πανέτοιμοι, ενώ σταδιακά θα μπουν στα πλάνα του και άλλοι παίκτες που μπορούν να προσφέρουν, όπως οι Χατζηθεοδωρίδης, Αγιούμπ και Αντονίτο.

Κάτι που καλείται να λύσει ο έμπειρος προπονητής, είναι το θεματάκι που προέκυψε με τον Φεντερίκο Μακέντα. Η έκρηξη του Ιταλού κατά την αντικατάστασή του στο ματς με τον Ατρόμητο προκάλεσε άσχημη εντύπωση. Όπως προκύπτει από τα «πράσινα» ρεποράζ, ο 67χρονος θα φροντίσει να κουβεντιάσει με τον παίκτη του, στου οποίου τις ικανότητες πιστεύει πολύ, αλλά δεν μπορεί να ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές.