Ο Απόλλων έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ, ο οποίος όμως πήρε τη νίκη με γκολ Σβιντέρσκι και δύο πέναλτι από Σβαμπ και Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν καλά στο ματς, όπως δείχνει άλλωστε και το γεγονός ότι άνοιξαν το σκορ στο 14′ με τον Σβιντέρσκι, στην αντεπίθεση, μετά την πάσα του Σβαμπ (0-1). Δέκα λεπτά αργότερα το VAR ακύρωσε το πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ αφού ο Ζίβκοβιτς ήταν οφσάιντ στην αρχή της φάσης και στο 29′ οι γηπεδούχοι πλησίασαν στην ισοφάριση αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ μετά την κεφαλιά του Ιωαννίδη.

Το ματς είχε γενικά φάσεις, με τον δικέφαλο του βορρά να έχει μεγάλη ευκαιρία στο φινάλε του πρώτου μέρους με τον Ίνγκασον, ενώ το γκολ του Ζίβκοβιτς στο 49′ σωστά δεν μέτρησε -όπως έδειξε και το VAR- λόγω οφσάιντ. Όπως και να έχει, το ματς παρέμενε στο 0-1 και ο Απόλλων πήρε μέτρα στο γήπεδο, φτάνοντας τελικά στην ισοφάριση.

Η προβολή του Τσιλούλη στο 63′, μετά την εκτέλεση κόρνερ, έφερε το 1-1 και ένα ματς που έμοιαζε εύκολο για τον ΠΑΟΚ μετά το γκολ στο 14′, έγινε αρκετά δύσκολο. Τουλάχιστον μέχρι το 78′, όταν ο Σβαμπ με εκτέλεση πέναλτι, μετά το πάτημα του Λισγάρα στον Σβιντέρσκι, έκανε το 1-2 και έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, η οποία στο 96′ έβαλε και τρίτο γκολ, ξανά με πέναλτι αλλά αυτή τη φορά του Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Μια νίκη που στέλνει τον ΠΑΟΚ στους 15 βαθμούς και στο -1 από Ολυμπιακό και Άρη, ενώ ο Απόλλων παραμένει στην προτελευταία θέση.

Απόλλων Σμύρνης: Βερχούλστ, Μπρούτσιτς, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Ιωαννίδης (91′ Φερνάντεθ), Μπεντινέλι (81′ Ντάουντα), Σλίβκα, Τσαμπούρης (79′ Μουνιέ), Τσιλούλης, Φατιόν (81′ Κολ).

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Κρέσπο, Λύρατζης, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Μουργκ (87′ Μιχαηλίδης), Τζόλης, Σβιντέρσκι (83′ Τσόλακ), Ζίβκοβιτς.