Στον Τίτο Βιλανόβα θέλει να αφιερώσει την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος παράλληλα αποκάλυψε τις βλέψεις του για το Μουντιάλ στη Βραζιλία.

Πριν από μερικές μέρες ο Τίτο Βιλανόβα «έφυγε» από την επάρατη νόσο σε ηλικία 45 ετών.

Η είδηση αυτή σκόρπισε τη θλίψη σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά πολύ περισσότερο σε όσους είχαν συνεργαστεί με τον Καταλανό τεχνικό τα προηγούμενα χρόνια.

Για αυτό τον λόγο ο Λιονέλ Μέσι τόνισε ότι η ομάδα του θα παλέψει για τη νίκη κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ώστε την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος να την αφιερώσουν σε έναν από τους πιστούς «στρατιώτες» του συλλόγου.

«Θέλω να κατακτήσω το πρωτάθλημα για να το αφιερώσω στον Τίτο. Σίγουρα θα ήταν ενθουσιασμένος, ήταν φανατικός με τη Μπαρτσελόνα και αγαπούσα πάρα πολύ αυτό το σύλλογο», δήλωσε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός και πρόσθεσε:

«Η χρονιά αυτή ήταν πολύ δύσκολη, ο τίτλος είναι σημαντικός καθώς αντιπροσωπεύει τη δουλειά που κάναμε για έναν ολόκληρο χρόνο. Η Ατλέτικο είχε φανταστική σεζόν και έκανε τη μάχη του τίτλου ακόμα καλύτερη. Είμαστε τυχεροί που εξαρτόμαστε πλέον από το δικό μας αποτέλεσμα. Η φετινή σεζόν στη La Liga είναι περίεργη καθώς και οι τρεις κορυφαίες ομάδες έχουν κάνει λάθη».

Στη συνέχεια, ο διεθνής άσος αναφέρθηκε και στο προσεχές Μουντιάλ στη Βραζιλία, υπογραμμίζοντας ότι «δεν υπάρχει πίεση, πιστεύω πως η Αργεντινή είναι πάντα υποχρεωμένη να παλεύει για τον τίτλο, είναι πάντα μέσα στα φαβορί. Τα φαβορί είναι γνωστά, είναι οι ομάδες που συνήθως κατακτούν αυτό το τρόπαιο».

Πηγή: sport-fm.gr