«Εμφύλιος» έχει κηρυχθεί στις τάξεις του Ολυμπιακού Βόλου με συνεχείς ανακοινώσεις από τη διοίκηση της ΠΑΕ προς τους οργανωμένους Austrian Boys και το αντίστροφο.

Το τελευταίο «χτύπημα» ανήκει στη διοίκηση, που απευθύνει βαρύτατες κατηγορίες στους οργανωμένους κάνοντας λόγο για καπηλεία που τελειώνει κι αφήνοντας αιχμές για τη σχέση τους με προηγούμενες διοικήσεις.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου:

«Με αφορμή την χθεσινοβραδινή ανακοίνωση των Austrian Boys, η ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου είναι αναγκασμένη να δηλώσει τα παρακάτω:

1. Κύριοι των Austrian. Οι φωτογραφίες σας διαψεύδουν.

2. Άραγε γνωρίζει ο κόσμος ότι τα μέλη σας σε προηγούμενο ματς έσπασαν την κλειδαριά της αποθήκης και έκλεψαν τις εμφανίσεις της ομάδας;

3. Άραγε γνωρίζει ο κόσμος ότι στηρίζατε τον προηγούμενο Πρόεδρο όπου καταχράστηκε 250.000€ και πλέον, από την αγαπημένη σας ομάδα και κάποια από τα μέλη σας έπαιρναν χαρτζιλίκια για να τον καλύπτουν;

4. Άραγε, γνωρίζει ο κόσμος ότι στον αγώνα με τη Νίκη κάποιοι χτυπούσαν φίλαθλο που κρατούσε το παιδί του αγκαλιά;

5. Άραγε γνωρίζει ο κόσμος, πόσο έχει στοιχίσει στην ομάδα η συμπεριφορά σας όλη αυτή τη χρονιά;

Δεν θα δώσουμε συνέχεια ούτε θα αντιπαρατεθούμε. Έχουμε πιο σοβαρά πράγματα να κάνουμε όπως να οδηγήσουμε την ομάδα στη Super League μαζί με όλους τους υγιείς φιλάθλους. Εσείς θα απέχετε. Τέρμα η καπηλεία. Λυπούμαστε δε που η σημερινή διοίκηση δεν είναι τόσο οργανωτική όσο οι προηγούμενες διοικήσεις.

Στο χέρι σας είναι να επαναφέρετε όλους αυτούς που διοίκησαν τον Ολυμπιακό Βόλου τα προηγούμενα χρόνια και με τα κατορθώματά τους έγραψαν ιστορία με χρυσά γράμματα».

Πηγή: sport-fm.gr