Δύο μήνες απομένουν για την έναρξη του Μουντιάλ στη Βραζιλία και ήδη σε όλες τις χώρες υπάρχει κουβέντα για τους παίκτες που θα επιλέξει ο κάθε ομοσπονδιακός προπονητής για την ομάδα του.

Το ίδιο συμβαίνει και στην Ισπανία, με την έγκυρη εφημερίδα «Confidencial» να αναφέρεται στους πιθανούς και εκείνους που ενδεχομένως να κληθούν από τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε στην προεπιλογή – προετοιμασία των «φούριας ρόχας» εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σε σχέση με το πρόσφατο φιλικό με την Ιταλία, είκοσι δύο παίκτες θεωρούνται «σίγουροι» να ταξιδέψουν στη χώρα του καφέ και να διατηρήσουν τα κεκτημένα, δηλαδή το στέμμα της πρωταθλήτριας κόσμου.

Κασίγιας, Ρέινα, Χουάνφραν, Χάβι Μαρτίνεθ, Ράμος, Άλμπα, Αθπιλικουέτα και Αλμπιόλ, Τσάμπι Αλόνσο, Μπουσκέτς, Τσάβι, Κόκε, Τιάγκο, Ινιέστα, Φάμπρεγας, Σίλβα, Πέδρο, Καθόρλα, Νάβας, Νεγρέδο και Ντιέγκο Κόστα.

Εκτός είναι ο Βαλντές, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του και εδώ φαίνεται πως υπάρχει «μάχη» ανάμεσα στον Ντε Χέα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Ρομπέρτο του Ολυμπιακού.

Επίσης, θέση στην προεπιλογή διεκδικούν οι Τόρες, Μάτα, Γιορέντε, Ροντρίγκο και ο Βίγια, ενώ στην άμυνα υπάρχουν οι Αρμπελόα, Πικέ και ο Μάριο Σουάρεθ.

Πηγή: sport-fm.gr