Αναπροσαρμόζει τα πλάνα του ο Γιώργος Γεωργιάδης, όπως φαίνεται, για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή στην Τούμπα (15:00).

Από τη στιγμή που εκτός πλάνων είναι ο τραυματίας Λάζαρ και ο τιμωρημένος Κάτσε, ενώ ο Μαντούρο-παρότι μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς χθες-είναι ανέτοιμος έχοντας χάσει πολλές προπονήσεις, δεν υπάρχουν πολλές επιλογές στη θέση του αμυντικού χαφ. Πάλι καλά που ο Κατσουράνης ξεπέρασε το πρόβλημα στον προσαγωγό και όλα δείχνουν πως θα είναι στο βασικό σχήμα.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης προσανατολίζεται στο να μετατρέψει το σχήμα σε 4-4-1-1, με τους Κατσουράνη και Νάτχο ως κεντρικά χαφ και μπροστά τους τον Βούκιτς σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Αθανασιάδη. Ο Γλύκος θα είναι στο τέρμα, με Ινσαουράλδε-Βίτορ στόπερ και Σκόνδρα-Τζαβέλλα στα άκρα της άμυνας, ενώ Στοχ αριστερά και Λούκας ή Σαλπιγγίδης δεξιά αναμένεται να πλαισιώσουν τους προαναφερθέντες.

Ασφαλέστερα συμπεράσματα για τις προθέσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ θα βγουν μετά και τη σημερινή προπόνηση το μεσημέρι στη Νέα Μεσημβρία.

Πηγή: sport-fm.gr